Ihan parasta on Aulin ja ryhmän (painonpudotusryhmä) tuki. Olen aiemmin yrittänyt laihduttaa monta kertaa ja onnistunutkin, mutta kilot on tulleet tuplana takaisin. Huomasin, etten yksin pääse tuloksiin, tarviin tukea. Tää on kokonaisvaltaista, en ajattele yksin painon pudotusta, vaan hyvää oloa, jaksamista ja liikunnanriemua! Ennen rojahdin töiden jälkeen sohvalle, väsyneenä, nyt teen pienen treenin tai käyn palautuslenkillä. Liike on lääke! Säryt on jääneet vähemmälle, jaksan paremmin. En tee pakkoa mistään, innostun paremminkin! Syön terveellisemmin, ei nälkäkuureja, herkkuja joskus. Liikunnan riemukin on löytynyt! Tarviin vieläkin tukea, Aulin laatiman henkilökohtaisen ohjelman mukaan on helppo mennä. Lisäksi ryhmän positiivisuus kannustaa.

Helena Liimatainen

En ikikuuna päivänä saisi itsestäni irti sitä, mitä PT saa "piiskattua" minusta. Kun ajattelen, ettei enää voi olla seuraava kerta rankempi, niin KYLLÄ VOI olla! Vaikka hetkellisesti tuntuu tuska ja kärsimys potenssiin 100, niin se mieletön fiilis treenin jälkeen! Tasan kuukausi takana ja tunnen sekä näen jo muutoksia kropassa, vaikkei tavoitteet korkealla olekaan; hyvinvointia ja viihtyvyyttä olla omassa kehossa. Tuntuu, että entisestään lisää onnellisuutta elämään.

Jaana Nuutinen

En voi lakata ihmettelemästä tätä vireystilaa! Säännöllinen ja huomattavasti terveellisempi ruokavaliohan sen varmasti tekee, mut on se perhanan hienoo, kun aivot mm. toimii töissä vielä iltapäivälläkin! Ennen olin ihan uupunut ja sumussa ja odotin, että raahaudun töiden jälkeen kotiin syömään äkkiä jotain, vaikka nyt pari (viis) metusiivua alkupalaks ja sitä tehen sitten kaikkea vastaavaa. Miten se riittääkin energia lähtee lenkille ja mikä ihmeellisintä, laittaa oikeaa ruokaa! Oon ihan hurmiossa tästä!

Painonpudotusryhmäläinen