Search

Morjensta!

Tervetuloa uusien nettisivujeni pariin! Reilun viikon näitä jo olen epätoivoisesti väkertänyt ja nyt nämä alkavat omaan silmään näyttää melko valmiilta. Laitathan viestiä, jos huomaat puutteita tai virheitä, niin korjailen. Sivut olen tehnyt englanninkielisellä ohjelmalla, joten englanninkielisiä sanoja saattaa vielä välissä vilahdella, joten infoathan niistäkin, jos sellaisia tulee vastaan.


Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa vähän joka suunnalla eikä tasaista vaihetta ole vieläkään luvassa. Minä aloitan päivätöissä ensi kuun puolivälissä, mutta jatkan yritystoimintaani siinä ohella, tosin vähän aiempaa pienemmässä määrin. Kesäjumppia on tarjolla lähinnä online-versioina (suljetut ryhmät facebookissa - ilmoittaudu laittamalla viestiä), mutta juoksukoulu juostaan tänäkin vuonna livenä ja yksilöohjauksia jatkan vanhaan malliin. Toivottavasti jokaiselle löytyy palveluistani vielä jotain, millä saa hien pintaan ja hymyn huulille. =)


Jumppien ym. aikatauluja en ole tänne vielä laittanut, mutta älä hätäile, laitan kyllä. Seuraathan sitä odotellessa sivujani facebookissa ja instagramissa. =)

81 views0 comments

Recent Posts

See All