Search

Tervehdys!


Kesä on vierähtänyt toimistotyöläisten ongelmiin perehtyessä eli itse toimistotöitä kokeillen ja niin mielenkiintoinen kuin tämä kokemus personal trainerin näkökulmasta olikin, niin nyt alkaa olla aika palata taas täydellä energialla omien hommien pariin. Paljon olen huomannut uusiakin asioita, joihin istumatyöläisten kanssa työskennellessä on syytä kiinnittää huomiota ja aion oppini ottaa oitis käyttöön niin ryhmissä kuin yksilöohjauksissakin. :) Toimistotöitä jatkan liikuntahommien ohella vielä elokuun.

Kesän aikana en ole ryhmäliikuntaa juurikaan ohjannut ja yksilövalmennuksiakin vähensin päivätyön vuoksi, mutta elokuulle mahtuisi taas uusia asiakkaita ja syyskauden ryhmätkin ollaan saatu kalenteriin ympättyä. :) Ne löydät netistä täältä https://opistopalvelut.fi/pielavesi/courses.php?l=fi#pos-2-12-70 ja täältä https://www.opistopalvelut.fi/sisasavo/courses.php?l=fi#pos-4-13-73.

Urheiluhierojaopintoja olin syksyllä aloittamassa, mutta vanha rasitusvamma ärtyi kädessä niin pahaksi, että jouduin tämän haaveen vielä toistaiseksi unohtamaan, mutta muita uusia tuulia saattaa kuitenkin olla tulossa. ;) Niistä lisää myöhemmin. :)

Urheilullista loppukesää itse kullekin ja muistakaa, että ryhmiin ilmoittautuminen alkaa jo parin viikon päästä! Pian nähdään! :)174 views0 comments

Recent Posts

See All

Morjensta!

Tervetuloa uusien nettisivujeni pariin! Reilun viikon näitä jo olen epätoivoisesti väkertänyt ja nyt nämä alkavat omaan silmään näyttää melko valmiilta. Laitathan viestiä, jos huomaat puutteita tai vi